Business Model You

BM-YOUMet het Action Learning Business Model You neemt Afu-Mena NV jou mee in de wereld van het business model denken. Het leert ons aan de hand van bewezen methodes en tal van praktijkcases hoe u op uwzelf, uw leven en uw carriere kunt reflecteren, hoe u uw persoonlijke carrieredoel kunt identificeren, en welke stappen u kunt ondernemen om dit doel ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Wat is een business Model?
Op het meest basale economische niveau is een businessmodel de logica waarmee een organisatie zichzelf financieel in stand houdt. Zoals de term al aangeeft, beschrijft het gewoonlijk businesses: bedrijven. De Business Model You aanpak echter, vraagt je om jezelf als een eenpersoonsbedrijf te beschouwen.

Waarom Business Model You?
Vaak heb je als ondernemer geen of te weinig zicht op de afstemming tussen jouw zakelijke groei en persoonlijke groei. Het is dan al moeilijk om de onderneming de juiste kant op te sturen en dan kan je als ondernemer in conflict komen met jezelf. Op zich kan dit eenvoudig voorkomen worden door het business model van de onderneming af te stemmen op het persoonlijke business model van de ondernemer. Een handige tool hiervoor is de Business Model You.

Dit traningsprogramma is voor zowel individuen als voor bedrijven.Businesscoach model afu-mena
Aanbod:
1. Business Model You – 5 sessie’s van twee uren
2. Business Model Canvas- 5 sessie’s van twee uren
3. Business Model You – Business Model Canvas – 10 sessie’s van twee uren

Het Afu-Mena team staat erachter onder de bezielde leiding van hun International Actional Learning MBA’er P.Boike Tojo.

Business model training voor ondernemers bij ministerie van Handel & Industrie. Klik op link hiernaast: DAG TES

Maak contact met ons voor een vrijblijvende offerte.welcome@afu-mena.com  - whatsapp: (+597)8873523- Tel:(+597)421533