Cultuur & Natuur reizen

Arts

Avontuurlijke trektochten door het tropisch regenwoud van Suriname, een paradijs voor vele dier- en plantensoorten. Unieke  reizen waarin Suriname’s overweldigende natuur gecombineerd wordt met de indrukwekkende culturen van traditionele Marron stammen in Langs de Marowijne -, Tapanahoni rivier en de Coppename in het diepe binnenland. Tijdens de Oost Suriname reizen staat cultuur – Natuur en Goud (drang) centraal. Veel rondom het leven van de lokale bewoners wordt beinvloed door het vele goud.

ONZE TOURS VERTREKKEN AL VANAF 2 (TWEE) PERSONEN!!

Reis Mee met de…                                                                                  
Saamaka1Marowijne Experience vier dagen

De Paramaccaners meer bekend als de Pamaka’s wonen langs de Marowijne rivier tussen de Armina – en Pedro sungu stroomversnellingen. Tien van de elf dorpen bevinden zich op tabbetjes, riviereilanden. Deze groep Marron die in totaal uit 2500 mensen bestaat, hebben echter nooit vrede gesloten met de koloniale overheid. Reis vier dagen mee met ons en beleef deze stam van dichtbij. Als hoogtepunt van deze expeditie; een twee durende wandeltocht naar de veertig meters hoge Mina watervallen.

Deze tour kan ook uitgevoerd wworden als 5 of 6 daagse tour met een bezoek aan Stoelmanseiland en het Franse dorp Gran Santi. Bekijk filmpje: Minavallen

Drietabiki1Drietabiki – Mina Vallen tour vijf dagen  
U vliegt naar Drietabiki. Hiervandaan reist u verder per korjaal over de indrukwekkende Tapanahoni- en Marowijneriver met wandelingen naar de voet van de veertig meters hoge Mina Vallen. Combinate van de rijke Aucaanse of Ndjuka en Pamaka cultuur.

RaleighpageRalleighvallen - Coppename – Voltzberg vier dagen 
Een prachtig, avontuurlijk en een unieke belevenis!!! Heerlijk Suriname: over  het water met een korjaal, stroomversnellingen, de geluiden en geuren uit het oerwoud, een inspannende maar zeer belonende klim naar de top van de 240 meters hoge Voltzberg, heerlijk in het water van de Moedervallen, smaakbeleving van de versgemaakte lokale maaltijden, verhalen over marrons en hun levenstijl, geschiedenis.
.  Bekijk Moedervallen filmpje!!

 

Reis Mee…
Meer info: Mail Ons  of bel (+597)421533 – (+597)8873523.