Individuele rondreizen

ArtsU reis start vanaf aankomst in Suriname. Onze organisatie begeleidt uw gehele reis vanaf aankomst op de airport in Suriname. De reis kan worden uitgevoerd met onze eigen reisbegeleider nederlands en engels sprekend die tevens goed op de hoogte is van de lokale situatie en zet lokale gidsen in voor specifieke kennis van een gebied.Wij maken gebruik van verschillende accommodatie en transport mogelijkheden.

Slide1

⇒Beleef Suriname rondreis – 14 dagen 
Een enerverende rondreis waarbij u o.a. kennis maakt met de prachtige flora en fauna van Suriname. Ontdek Paramaribo en de plantages langs de Commowijne. Avontuurlijke korjaaltocht over de Marowijne. Kennismaking met de inheemse cultuur en bezoek aan de zeeschildpadden stranden.

⇒The art of Survival rondreis – 14 dagenMena oost12

Een enerverende rondreis vanaf Paramaribo  Oost- en Zuid–Suriname. Een reis door een groot deel van het tropisch regenwoud dat zo intens verschilt door de geringe bevolkingsdichtheid, de middelen van bestaan van de verschillende stammen en de biodiversiteit van het gebied. U maakt kennis met de Paramaccaanse, Aluku, Aucaanse en Saramaccaanse bosnegerstammen en de Wajana inheemse volkeren, ontdek de verschillen in taal en traditie. In combinatie met een unieke fietstocht naar Peperpot, een plantage aan de overkant van de Surinamerivier, niet ver van Paramaribo. Deze plantage is begin 19e eeuw door de familie Jansen aangelegd als koffie- en cacao plantage!

Slide6

Reis mee met ons!!!
Meer info: Mail ons of bel (+597)421533