Reis Mee Met Mena-eng

menaeng travelArtsVoor de individuele reizigers, avontuurlijke en actieve tochten, expedities en trekking door de jungle van Suriname met als belangrijk element het in contact komen met de inheemsen en bosnegerstammen in de dorpen langs de woelige rivieren.

Geheel verzorgde reizen voor groepen door Suriname: Rondreizen, Special Intrest reizen en Incentives

Reis Mee met Mena-eng…Travel tours2

De Mena reiziger kiest voor, de kleuren de geuren van een boeiende cultuur, een prachtige groene deken met vele verrassingen, een beetje Caribisch, een beetje Zuid-Amerikaans, een beetje Europees, kortom het Surinaamse gevoel.

Mena-eng laat u optimaal genieten van het vele wat Suriname te bieden heeft maar koestert zijn erfenis, de Paramaccaanse naam spreekt voor zich : “Mena-eng, wees voorzichtig ermee”

 DE ACCOMMODATIE

Open hangmattenkampen voorzien van hangmat en klamboe of  in traditionele stijl opgertrokken huisjes met bedden. Hier beschikt men ook over gemeenschappelijke douche- en toiletfaciliteiten. Bij de overige overnachtingsplaatsen baden in de rivier en toiletfaciliteit.

HET TRANSPORT

Per bus, korjaal (uitgeholde boomstam met buitenboordmotor), of vliegtuigjes met een capaciteit van minimaal 4 en maximaal 16 personen (afhankelijk van het totaalgewicht). Tijdens de tour mag u een maximum van 5 – 8 kilo bagage meenemen.

HET AANBOD

De reizen vertrekken al vanaf 2(Twee)  personen, maximaal 15 personen. De meeste programma’s kunnen verlengd worden, dit kunt u van te voren aanvragen.

Reis mee met ons!!!

Meer info: Mail ons of bel (+597)421533 – (+597)8873523