Home » Maroon Super Foods » Açai Poeder - Podosiri Poeili

Açai Poeder - Podosiri Poeili

De Açai-bes is een klein (ongeveer een centimeter lang) donker paarse fruit. Het komt van de Açai palm, afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika.  Açai smaakt naar een combinatie van wilde bessen en chocolade. Er zijn onderzoeken die aantonen dat Açai -vruchtvlees nog rijker is aan antioxidanten dan veenbessen, frambozen, bramen, aardbeien of bosbessen. De gemiddelde  Açai bowl is gevuld met antioxidanten, vitamines, mineralen, vezels, eiwitten en gezonde vetten.  Açai -bessen hebben ook een vrij uniek voedingsprofiel voor een vrucht - ze bevatten weinig suiker en meer gezonde vetten.


Onze Pure Açai Berry Powder wordt geproduceerd uit Medium concentraat Acai Frozen Pulp met behulp van de droogmethode Refractance Window® (RW) om de voedingswaarde van het fruit te behouden. In de voedingspulp en de huid zitten Açai-bessen boordevol antioxidanten, aminozuren, vezels, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen, waardoor het een bijna perfect activerend fruitpoeder is.

Onze Açai-bessen worden geproduceerd van alleen kwaliteits Açai-bessen die in Noord-Brazilië zijn verkregen.

  -Allergieën vrij

  - Glutenvrij

  - Lactose vrij

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Belangrijk voor Afu-Mena is u goed geinformeerd bent en de toegang en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Lees meer wetenschappelijke referenties en naslagwerk over Podosiri - Acai.