Afu-Mena werkt samen met DHL, GLS en DPD Pakketservice NL, zodat uw pakket snel bij u thuis bezorgd wordt!

Logistics Partners

Afu-Mena werkt nauw samen met DHL, DPD Pakketdienst Nederland en General Logistics System (GLS) als Parcelshop. We maken gebruik van hun verzenddiensten om een snelle levering van pakketten te garanderen voor zowel onze klanten als particulieren in de gemeente Nieuwkoop (Nieuwveen en omgeving) en ondernemers met of zonder webshop. Dankzij deze waardevolle samenwerkingen kunnen we ook pakketten door heel Europa verzenden met bezorging binnen enkele dagen.

General Logistics Systems B.V. (GLS)

Afu-Mena is sinds 1 mei 2023 aangesloten bij GLS (General Logistics Systems B.V.), een van Europa's grootste pakketdienstverleners. GLS Group is actief in 40 landen met eigen bedrijven en partners. Onze kantoor/winkel maakt nu deel uit van het netwerk van ongeveer 800 pakketwinkels van GLS in Nederland.

GLS Netherlands implementeert CO2-neutrale verzending voor binnenlandse pakketten en streeft naar volledige compensatie van CO2-uitstoot. Ze hebben een persoonlijke, actieve, professionele en proactieve benadering van samenwerking met belanghebbenden.

Afu-Mena draagt bij aan optimale bezorgoplossingen door een snel, betrouwbaar en geïntegreerd datamanagementsysteem te bieden. GLS-klanten hebben toegang tot geavanceerde, gestandaardiseerde en flexibele verzendoplossingen die voldoen aan elke behoefte en schaal, ongeacht het aantal pakketten of zendingen.

Dynamic Parcel Distribution (DPD)

Deutscher Paketdienst is in 1976 opgericht als eerste private dienstverlener voor post en pakketten in Duitsland. In 1993 opende de eerste vestiging in Nederland en werd DPD Benelux opgericht.

GeoPost SA verwierf in 2001 een meerderheidsbelang in DPD, dat werd uitgebreid met Chronopost Nederland in 2003 onder de naam GeoPost Nederland. In 2006 werd DPD gekozen als overkoepelende merknaam voor de pakketvervoerders onder GeoPost, en in Nederland opereert het als DPD (Nederland) B.V.

In 2015 werden DPD, Chronopost en Seur samengevoegd tot DPDgroup. Afu-Mena werkt sinds 2019 tevreden samen met DPD Pakketdienst Nederland vanwege hun mogelijkheden en efficiëntie bij verzending naar Europese landen. We staan achter hun slogan: "THE WORLD IS CHANGING AND SO ARE WE."

Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn (DHL)

DHL is oorspronkelijk gespecialiseerd in internationale koeriersdiensten voor pakketten en brieven. In 1969 werd DHL Worldwide Express opgericht en begonnen ze met het vervoeren van douanedocumenten per vliegtuig, waardoor de inklaringstijd sterk werd verminderd. Sinds 2013 is DHL Express wereldwijd marktleider op het gebied van internationale expresbezorging en logistiek. Afu-Mena heeft een samenwerkingsovereenkomst met DHL gesloten, waarbij we waarde toevoegen aan hun diensten. Dit markeert tevens de eerste DHL Parcelshop in Nieuwveen.