Meke Pkin Pakket - Voor het pasgeboren kindje

Baby Ketee Uwii of Taanga Sikin Uwii Gi Njun njun mek Pikin (Lichaamverstevigende Kruiden voor het pasgeboren kind). Voor de verzorging van uw pasgeboren zuigeling heeft Afu-Mena, de heerlijk geurende en lichaamsverstevigende TAANGA SIKIN UWII of Baby Ketee Uwii babybadjes, pure Melasse en ambachtelijk bereide kokos olie.  

 

Een combinatie van diverse bladeren gemixt met een speciale knol aan de kook brengen, en uw babykamer vult zich al met een heerlijk zachte aroma, die menig bezoeker opnieuw naar een baby doet verlangen. 

 

Inhoud pakket:

  • drie pakjes baby ketee uwii
  • een potje Suikerriet Melasse 125 ml 
  • enkele knolletjes Anduu wortels
  • een potje 125 ml Kokonto fatu - Kokos olie

 

Gebruikerstip!

Benodigdheden: een ruime ketel, een baby badje, bladeren, anduu, water en een washandje .

Vul de ketel met een pakket baby Afu-Mena Ketee uwii, nadat je op de bodem enkele knollen anduu heb gezet. Giet voldoende water in de ketel, doe het daarna op vuur en breng het aan de kook. U zult merken dat er zich een heerlijke geur verspreidt als het water begint te koken. 

Giet nu het gekookte water in het en vul aan met koud water tot ie op kamertemperatuur is, wat uw baby kan verdragen. Baadt of was nu uw kleine wolkje heel zorgvuldig in dit badje. U hoeft in dit stadium nog geen zeep te gebruiken. Als u klaar bent mag de baby uit het bad. U kunt hem/haar eventueel nog deppen met het bad lapje dat een beetje verwarmt is op de hete ketel. Let op! Zorg dat het lapje genoeg is afgekoeld, voor u dit doet. Meestal wordt het geslachtsdeel en het buikstreek gedept ter voorkoming van kouvatting. Daarna het baby lichaampje insmeren met een mix van de knol en kokosolie en wat lichte lichaamsbewegingen doen met uw baby. De Melasse gebruik men om het baby mondje schoon te wassen.

 

Extra service: er zijn combinaties voor als het lichaampje nog slap is, om die te versterken en verstevigen. Verder is er ook een combinatie voor als de baby kind; atita of zuurte heeft. Maak contact met ons, wij helpen je heel graag verder.