Reis Mee naar Suriname

Suriname, een boeiende samenleving van vele culturen. Ongerept tropisch regenwoud en uitgestrekte savanne’s. Machtige rivieren en puntige granietrotsen, indrukwekkende oerstranden en reuze zeeschildpadden, culturele tradities en koloniale overblijfselen. 

Afu-Mena laat u in een Unieke Samenwerking met VakantieStunt BV in Amsterdam optimaal genieten van het vele wat Suriname te bieden heeft. Vakantiestunt.nl is al tientallen jaren succesvol actief als online-reisorganisatie.

Als individuele reiziger maakt u avontuurlijke en actieve tochten door de jungle van Suriname met als belangrijk element het in contact komen met de inheemsen en Marrons in de dorpen langs de woelige rivieren.

De SurinameVakantie reiziger beleeft de kleuren de geuren van een boeiende cultuur, een prachtige groene deken met vele verrassingen, een beetje Caribisch, een beetje Zuid-Amerikaans, een beetje Europees, kortom het Surinaamse gevoel. 

Suriname is een jonge toeristische destinatie van contrasten en samensmeltingen. Een perfecte bestemming voor de actieve avontuurlijke toerist, de natuur en cultuurliefhebber, maar ook voor de zakenreiziger